Sisämaalaukset Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla

Sisämaalauksella uutta ilmettä helposti ja nopeasti kotisi tai toimitilasi sisustukseen!

VL-Maalaus Oy suorittaa  maalaustyöt  sisätiloihin Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. Olipa kyseessä sitten kodin seinien ja kattojen maalaus, yrityksen toimitila tai vaikkapa taloyhtiön rappukäytävä, meiltä saat tarvitsemasi maalaustyön, jonka jälki kestää aikaa ja katsetta.

Sisämaalaus uudistaa sisätilasi kustannustehokkaasti

Sisämaalaus on nopea ja varsin edullinen tapa saada uutta ilmettä kotiisi tai toimitilaasi. Kannattaa myös pitää mielessä, että kun aika tai remonttibudjetti ei riitä isomman remontin suorittamiseen, jo pelkkä vanhojen ja kuluneiden seinä- ja kattopintojen maalaus muuttaa täysin sisätilojen ilmeen ja tunnelman. Kun tilaat VL-Maalaus Oy:n asialle, työt valmistuvat nopeasti ja lopputulos laadukas. Teemme hionnat, tasoitukset ja maalaustyöt seiniin, kattoihin, ikkunan karmeihin, oviin ja lattioihin yli 30 vuoden kokemuksella, joten meiltä onnistuvat haastavakin kohteet molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä. Maalaamme ammattitaidolla seinät ja katot, sekä ovet, ikkunan karmit ja lattiat - 

Tilaa sisämaalaus pääkaupunkiseudulle jo tänään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta maalauspalveluistamme. Muista, että suoritamme ammattitaidolla myös ulkomaalaukset sekä huoneistoremontit!