Ulkomaalaukset Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä

Ota yhteyttä
Maalaustelakuvake

Ulkokuoren maalauksella suojaa ja näyttävyyttä kodillesi tai toimitilallesi

 

VL-Maalaus Oy suorittaa talojen ja kiinteistöjen ulkomaalaukset yli 40 vuoden kokemuksella Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä, joten meiltä onnistuvat niin yrityskiinteistöjen, taloyhtiöiden kuin myös omakotitalojen ja kesämökkien maalaustyöt.

Ulkomaalauksella säänkestävyyttä kiinteistöllesi

Talon ulkokuoren maalipinnan tehtävänä on ennen kaikkea suojata pintamateriaalia sääolosuhteilta kuten sateelta, lumelta ja auringonpaisteelta sekä lialta. Oikeaoppisesti ja ajoissa suoritetut ulkomaalausurakat siis säästävät teettäjälleen selvää rahaa, sillä maalausurakka on huomattavasti edullisempi ja nopeammin toteuttava kuin huonokuntoisen pintamateriaalin uusiminen. Tilaamalla ulkomaalaustyöt ammattilaiselta varmistut siitä, että käytetyt maalit ja työstötekniikat sopivat parhaalla mahdollisella tavalla maalattavalle pinnalle.

 

Suoritamme tasoitetyöt sekä maalaamme puupinnat, kivipinnat sekä peltikatot, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi maalaustyöt vain yhdellä puhelinsoitolla!

Meiltä kestävä ja näyttävä suoja kiinteistöllesi

Ota yhteyttä hyvän saan aikana ja sovi kanssamme maalausurakasta pääkaupunkiseudulle - saat kiinteistöllesi laadukkaan ja katsetta kestävän maalipinnan, joka suojaa Suomen monesti ankariltakin säävaihteluilta kaikkina vuodenaikoina!